Assortiment

In onze winkel vindt U een volledig assortiment biologische levensmiddelen met veel aandacht voor vers: brood en banket, groente, zuivel en kaas, vleesvervangers.

Iedere dag vanaf 8.30 uur is er het brood van bakkerij Verbeek uit Brummen met een grote keuze in biologisch gist- en desembrood en heerlijk banket.

De Consequente Biobakker uit Ahaus levert op woensdag, vrijdag en zaterdag echt Duits desembrood met een grote keuze aan speltbroden. Duits brood onderscheidt zich  door een lange rijstijd, met als resultaat een stevig maar zeer mals brood.

Uitsluitend op vrijdag leveren we het onvolprezen brood van de Groningse stadsbakkerij De Terp. ’s Nachts gebakken en vanaf 10.00 uur nog warm bij ons op de plank. Al meer dan 40 jaar een ware traktatie: een knapperige kost, volle smaak en zeer mals. In vele variaties bijvoorbeeld de lichte sesamsnijder of brood met vierkoren, gerst of rijst.

Op bestelling kunnen wij ook voorzien in vers glutenvrij of koolhydraatarm brood. In onze glutenvrije hoek in de winkelis  trouwensaltijd lekker glutenvrij brood van Schnitzervoorradig