Bent u op zoek naar biowijnen?

Onze winkel biedt u een ruime keuze  aan biowijnen van uitstekende kwaliteit in de prijsklasse  tot tien euro.
Daarnaast hebben we een vaste aanbieding met de Dragora wijnen uit Spanje, rood, wit en rosé met een prijs van drie flessen voor 11 euro.

We geven veel aandacht aan ons wijnassortiment, alle aanwezige  wijnen zijn geselecteerd op een goede drinkbaarheid, van elegant tot wijnen met een volle afdronk.  De biologische wijnbouw is in twintig jaar tijd gegroeid tot een professionele bedrijfstak met een zeer divers en betaalbaar  aanbod.

Wat maakt onze wijnen tot biowijn. Het begint bij de wijngaard. Hier worden geen gebruik gemaakt van chemische middelen en kunstmest, dit is op zich al goed voor de biodiversiteit. De wijnbouwer zoekt de samenwerking met de natuur.  Het gevolg is dat de wijnstok zelf dieper in de grond op zoek moet gaan naar voedingsstoffen. Dit zorgt voor een betere balans in de druiven, waardoor de toevoeging van sulfiet tot een minimum beperkt kan blijven of helemaal achterwege blijft.

Bij de vinificatie, het proces van sap tot wijn, mogen ook geen smaak-, kleur-of geurstoffen worden toegevoegd. De biologische wijnbouw is gebonden aan strenge regels. Toch kiezen meer en meer wijnbouwers voor een duurzame aanpak in de wijngaard. Voor u als consument betekent dit steeds meer keuze aan biowijnen van goede kwaliteit.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag.

Contact

De Wiershoeck
Beijumerweg 20
9737 AD Groningen
Tel: (050) 541 15 15
E Mail: info@dewiershoeck.nl

KvK-nummer: 810 222 47
Bankrekening: NL58 TRIO 0320 1253 78

Route

PARKEREN: Onnemaheerd 1 (tomtom)

Vanaf de ringweg neemt u de afslag Beijum Noord
Volg de wijkring tot u aan de rechterkant de Dom Helder Camara School ziet
Rij de parkeerplaats op en u bent gearriveerd bij De Wiershoeck

Contactformulier

Vul onderstaande formulier in en je ontvangt snel een bericht terug.