Bankahoning

4 september 2021By De WiershoeckGeen categorie

Bankahoning is ons eigen honing gemaakt van onze bijen die in de achtertuin van de Bankastraat staan. We hebben de honing op de Korremarkt bij de Sionskerk verkocht. Dat lukt nu niet meer, want we hebben het druk met de Wiershoeck. Daarom is de honing nu te koop in De Wiershoeck. Lekkere buurthoning!

Tijdelijke Weleda actie

24 mei 2021By De WiershoeckActies

Van 24 mei tot en met 13 juni ontvangt u 25% korting op Vijgencactus 24h Hydraterende Gezichtsverzorging, Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging en Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging.

Tijdelijke Weleda actie

10 maart 2021By De WiershoeckActies

Van 15 maart tot en met 4 april 2021 ontvangt u 25% korting op het gehele Weleda-assortiment én er wordt er per verkocht Weleda-product een boom geplant!

De oorsprong

10 maart 2021By De WiershoeckGeen categorie

Wij verkopen vanaf nu ook vlees van boerderij De oorsprong- zuidlaardermeer vlees. Het is een Eko boerderij in Noordlaren die worst, vers- en diepvriesvlees uit de Groninger omgeving maakt en verkoopt.

Vleesvervangers

10 maart 2021By De WiershoeckGeen categorie

Sla jij af en toe een dagje vlees over of eet je het liefst helemaal vegetarisch of vegan, bijvoorbeeld met Jackfruit? Een goed idee, want het is fijn voor jezelf, de dieren en de planeet. Een kleine cursus over vleesvervangers en hoe zij ontstaan. Tempeh, tofu, seitan, jackfruit en sojabrokken Bij Odin hebben we een … Read More