BESTE KLANTEN,

Mag ik mij even voorstellen: ik ben Fabiola Franzky. Mijn gezicht kennen jullie al, want ik werk sinds september 2020 mee in de winkel. Sinds 1 januari ben ik nu ook de nieuwe eigenaar van De Wiershoeck.

Ik ben 54 jaar oud, kom oorspronkelijk uit Berlijn en woon inmiddels meer dan 20 jaar in Groningen.
In Berlijn had ik een kleine natuurvoedingswinkel maar toen wij naar Groningen verhuisden stopte ik daarmee. In de periode van kinderen opvoeden werkte ik als boekhouder. Nu zijn de kinderen groot en eisen minder aandacht. De wens kwam in mij op iets moois te doen waar mijn hart ligt. Ik wilde van werk veranderen en ging op zoek…en Brant was ook op zoek, naar een opvolger! Zo kwam ik terecht in De Wiershoeck!

We willen alles op de gewende manier voortzetten. Het bij jullie bekende team en ik blijven De Wiershoeck samen runnen. Stukje bij beetje zullen wij dingen toevoegen en opfrissen. We doen verslag van deze stappen in de rubriek “Nieuws” in het keuzemenu bovenop op deze pagina.

Ik hoop op een mooie gezamenlijke toekomst en tolerantie mocht er iets niet zo gaan als jullie het van Brant gewend waren.

Hartelijke groet en graag tot snel in de winkel!
Fabiola Franzky